Lid worden?

Als vitaloog ben je als vanzelfsprekend trots op ons beroep, jouw vak. Vitalogie heeft antwoorden op vragen waar wij als werkend Nederland dagelijks mee te maken krijgen. Als beroepsvereniging zorgen wij ervoor dat al deze zaken hoog op de agenda staan. Sluit je daarom vandaag nog aan bij de beroepsvereniging van vitalogen. Samen maken we ons sterk voor kwalitatief hoogwaardige vitalogie. Zo zorgen we voor een vitaal & verbonden werkend Nederland!

Waarom lid worden

Wij behartigen jouw belangen als Vitaloog 
Het NGvV werkt zichtbaar en onzichtbaar aan het behartigen van jouw belangen. Wij zitten aan diverse tafels om de kwaliteit van de beroepsuitoefening en de positie van de vitalogen te verstevigen en te bewaken.

 

Wij helpen je je vakkennis up-to-date te houden
Twee keer per jaar hebben we een ledenevent met elke keer een andere inspirerende spreker. 

Meld je daarnaast aan voor een van onze andere events (Dag van de Vitalogie of de Nationale Vitaliteitsweek). Deze congressen / bijeenkomsten zijn voor leden met 20% korting te bezoeken. 

Daarnaast krijg je ook 20% korting bij de Vitacademie op masterclasses en verdiepingsmodules.

 

Je hebt toegang tot de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen
Verdiep je in de trends en wetenschap achter, en de praktijk van vitalogie met ons tijdschrift ‘Vitalogie Magazine’. Twee keer per jaar ontvang je deze tijdens de ledenvergadering en/of vind je die automatisch op je deurmat (indien je als lid ook bent inschreven bent in het Kwaliteitsregister van het NGvV).

 

Bouw mee aan een relevant netwerk van vitalogen 
Je kunt op een hele laagdrempelige manier contact leggen met collega’s uit jouw vakgebied via de socie-app. Lever actief een bijdrage aan het netwerk, bijvoorbeeld binnen jouw sectie door deelname aan een klankbordgroep/taskforce.

 

Laat jouw kwaliteit als vitaloog zien met het keurmerk en de inschrijving in het kwaliteitsregister 
Als NGvV-lid kun je je onderscheiden met dit keurmerk. Dat laat zien dat je staat voor vakinhoudelijke kwaliteit en een ethisch verantwoorde beroepsuitoefening. Je staat voor je vak, je blijft jezelf scherp houden en dat je houdt je aan de beroepscode van het NGvV.

 

Extra ledenvoordeel

Leden krijgen via een speciale code 20% korting bij de Vitawebshop op materialen waarmee je ons gedachtengoed helpt te verspreiden.

Zoals hierboven reeds aangeven ontvang je ook 20% korting op de ticketprijzen van onze landelijke events. En bij de Vitacademie is jouw korting ook geldig op masterclasses en verdiepingsmodules.

 

Diensten / Producten Regulier lid Kwaliteitsregister lid
Socie app favicon favicon
Ledenvergadering favicon favicon
Vermelding website favicon favicon
Landelijke events 5% korting 20% korting
Vitawebshop 5% korting 20% korting
Vitacademie 5% korting 20% korting
(*Mc en Vm) 5% korting 20% korting
Magazine gratis op ledenevent gratis thuisgestuurd